Купівля квартири в Харкові: топ найдешевших пропозицій (ФОТО)

Купити кімнату в Харкові можна від 3000 доларів

Портал "Коментарі. Харків" проаналізував ціни на житлову нерухомість у Харкові. Найдешевші житлові приміщення пропонують у будинках готельного типу, у яких кухня та санвузли - загального користування. Вартість житла у таких будинках варіюється в межах 3000 - 6000 доларів. 

Так, продається гостинка по вулиці Бібліка за 3000 дол. Кімната знаходиться на 6 поверсі 6-ти поверхового будинку. Площа кімнати - 15 кв.м. Площа кухні - 5 кв.м. Опалення централізоване. “Є меблі, без боргів, вільна”, - йдеться в оголошенні. Кухня - загальна на 20 квартир, встановлено 6 плит. У кімнаті є можливість встановити електроплиту та електрочайник. 

За 3900 дол. пропонується кімната готельного типу в районі ХТЗ. Приміщення знаходиться на 4 поверсі 5-ти поверхового будинку. Опалення - централізоване, не мебльована, без побутової техніки. Площа помешкання - 15 кв.м.

Інфраструктура (до 500 метрів): відділення банку, банкомат, аптека, лікарня, поліклініка, ринок, метро, парк, зелена зона, дитячий майданчик, відділення пошти, магазин, кіоск, супермаркет, ТРЦ, зупинка транспорту.

За 3999 доларів продають гостинку на Салтівці. Площа житлового приміщення - 17 кв. м, площа кухні - 2 кв.м. Стан - житловий, опалення - централізоване.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що оренда житла завжди має попит, залежно від сезону кількість пропозицій та вартість об'єктів може змінюватися. Щоб орендувати квартиру в Харкові, можна звернутися до фахівців, а можна розв'язати питання самотужки, однак варто більш пильно обрати житло та звернути особливу увагу на деякі моменти. На що потрібно звернути уваги при оренді житла, читайте тут.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися