Російська техніка їздить вулицями Харкова: деталі

У Харкові планують оновити автопарк одного з компідприємств

КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” має в планах оновити автопарк та назавжди відмовитися від автотехніки, виробленої країною-агресором. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Днями делегація КВПВ відвідала міжнародну спеціалізовану виставку “КомунТех-2023”, яка відбулася у Києві. Як зазначили на компідприємстві, нові зразки, які були представлені на виставці, вигідно відрізняються від частини техніки та обладнання, яка зараз використовується в Харкові. Фахівці зауважили, що нова спецтехніка оснащена GPS-трекерами, камерами заднього та бокового огляду, системою контролю ваги на вісь тощо.

 “За рахунок використання нових технологій та сучасних електронних систем обладнання експлуатація спецтехніки стала значно економічнішою, адже зменшуються витрати паливно-мастильних матеріалів та скорочується періодичність технічного обслуговування. Це дозволяє значного збільшити продуктивність та заощадити кошти. У найближчих планах підприємства - повна відмова від спецтранспорту, виробленого  країною-агресором та її союзниками. Ця спецтехніка застаріла, ускладнена в ремонті та експлуатації, проблемна для постачання запасних частин, що особливо важливо для підприємства та Харкова у воєнний час", - зазначив директор КП “КВПВ” Олексій Артикуленко.

Також харківські комунальники планують оновити контейнерний парк, адже внаслідок інтенсивних обстрілів міста було пошкоджено понад 30% сміттєвих  контейнерів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що зміниться у харківському метро.




Артем

21 жовтня 2023, 13:55

На 10 році війни??? Що Криму та Донбасу було мало??? Чекали поки до Харкова долетить? Ідіоти!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися