Ще в одній громаді Харківщини стартував опалювальний сезон: куди подають тепло

У Зміївській громаді почали опалювати заклади соціальної сфери

У Зміївській громаді до тепла підключили заклади соціальної сфери, повідомляють "Коментарі. Харків".

Заступник Зміївського міського голови Денис Челапко 18 жовтня відвідав КНП "Зміївську центральну районну лікарню"та ознайомився з ситуацією щодо температурного режиму.

Директор лікарні Михайло Лисак розповів, що з пониженням температури у лікувальному закладі стовпчик термометра вже не піднімається вище 15 градусів. Це створює певний дискомфорт і пацієнтам, і медичним працівникам. Про ситуацію оперативно поінформували міського голову. Тож було ухвалено рішення про початок опалювального сезону у закладах соціальної сфери громади. Також було підписане відповідне розпорядження.

Тож, з 18 жовтня у Зміївській громаді розпочали подачу тепла до закладів соціальної сфери.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у громадах Харківщини розпочинається опалювальний сезон. 

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що станом на зараз по області запущено 21 котельню – це 3,9% від загальної кількості запланованих до роботи цього опалювального сезону. “Котельні вже запрацювали в Богодухівській, Валківській, Близнюківській, Лозівській і Нововодолазькій громадах. Також запустили котельню, яка працює на альтернативних видах палива, у Вовчанській громаді. Уже опалюється 9 закладів охорони здоров’я (5,5%), підключено 69 житлових будинків з централізованим теплопостачанням (0,9%)”, - зазначив Олег Синєгубов.

Коли будуть підключати тепло в житлових будинках на Харківщині, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися