На Харківщині видають дитячий одяг: хто отримав допомогу

Набори одягу уніфіковані та підходять як дівчаткам, так і хлопчикам

Жителі Печенізької громади отримали допомогу дітям у вигляді комплектів одягу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Печенізької селищної ради.

Підтримку для дітей направило Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та громадська організація "Платформа розвитку міста".

“Набори одягу уніфіковані та підходять як дівчаткам, так і хлопчикам. Вони складаються із сучасного дитячого одягу. Комплекти передали родинам з дітьми відповідно до віковими категоріями та маркуванням наборів, які були в наявності та надійшли до гуманітарного штабу громади”, - розповів Печенізький селищний голова Олександр Гусаров.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що громади на Харківщині продовжують підготовку до зимового періоду та можливих тривалих відключень світла внаслідок ворожих обстрілів. Допомагають підвищити енергетичну незалежність міжнародні партнери. Так, Дергачівська громада отримала важливе обладнання.

У Дергачівській міській раді розповіли, що за сприяння волонтерської організації “Харкову Мир” та німецького фонду “Визнання. Довіра. Перспектива” громада отримала 2 генератори та 1 інвертор. “Технічне устаткування буде використовуватись у Безруках, Слатиному та Козачій Лопані у якості альтернативного джерела енергії на випадок блекауту”, - пояснили у міській раді.

Важливе енергетичне обладнання передала також Литовська Республіка. “Фахівці “Харківобленерго” щодня працюють над відновленням енергетичної інфраструктури нашої громади, тому ця допомога є надзвичайно актуальною. Обладнання буде спрямоване на відновлення електромереж у деокупованих населених пунктах”, - зазначили у міській раді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися