Де в Харківській області завтра не буде світла та газу

Жителі деяких населених пунктів залишаться без газу та світла

У Харківській області у п'ятницю, 20 жовтня, ремонтуватимуть електромережі та газової мережі, повідомляють "Коментарі. Харків". У зв'язку з проведенням ремонтних робіт буде тимчасове обмежено постачання електроенергії та газу.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Світло відключать з 09:00 до 17:00. Детальніше ознайомитися з адресами, де не буде світла, можна тут

У Пісочинській селищній раді повідомили про відключення електропостачання 20.10.2023 з 09:00 до 16:00 споживачів у  Новому Коротичі та  Коротичі. Детальніше про адреси читайте за посиланням.

Люботинська міська рада попередила про припинення електропостачання 20 жовтня з 09:00 по 16:00. Ознайомитися детальніше з переліком адрес, де не буде світла, можна за посиланням

В Олексіївській громаді повідомили, коли включать газ. “За інформацією АТ “Харківгаз” у зв’язку з необхідністю продовження виконання ремонтних робіт, повне відновлення газопостачання планується завтра (20 жовтня) з 09:00”, - зазначили у громаді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що віцепрем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в етері національного телемарафону розповів, що буде зі зв'язком у випадку блекауту.

За його словами, в Україні впродовж року покращували зв’язок, щоб він був у разі блекауту. "Тому закуповуються операторами акумулятори, і системи резервного живлення, і громадяни активно переходять на енергоощадні інтернет мережі. І цей останній інструмент є досить ефективним", – зазначив Михайло Федоров.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися