В одній з громад Харківщини вмикають опалення

Комунальники активно проводять запуск котелень

У Лозовій 19 жовтня почали роботи з подачі тепла до житлового масиву. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської міської ради.

Наразі  КП "Теплоенерго" проводить  запуск котелень. З 17  у роботу запущено вже вісім.  Триває процес  з  увімкнення великої  котельні, яка постачає тепло на мікрорайони міста, говорить керівник підприємства Сергій Малишев. 

Коли потрапить тепло в оселі, залежить від протяжності тепломереж від котельні до багатоповерхівки.  У кожної окремої котельні свій режим, розповідає директор КП "Теплоенерго".  Для того аби відчути теплими батареї в будинках, яких заживлені від найбільшої котельні міста, потрібно до 8 годин.  Просить лозівчан з розумінням поставитися до проблем, що можуть виникати під час запуску тепла.  Це не стосується тепломереж, здебільшого газових, де є витоки. Разом з газовими службами їх усувають. 

Керівник теплогенеруючого підприємства закликав містян відповідально поставитися до сплати за послугу теплопостачання та погашення раніше накопичених боргів.  Фінансове становище на підприємстві складне, тому від надходження сплат від населення залежить стале проходження опалювального сезону.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ситуацію з опаленням у Харківській області. Ще п'ять громад Харківської області розпочали опалювальний сезон. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. На сьогодні в регіоні запустили 35 котелень – це 6,5% від загальної кількості запланованих до роботи цього опалювального сезону. Зокрема, напередодні запрацювали також котельні у Височанській, Чугуївській, Мереф'янський, Слобожанській, Барвінківській громадах.  Уже опалюється 13 закладів охорони здоров’я (7,9%), підключено 80 житлових будинків з централізованим теплопостачанням (1,1%).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися