Що робиться з газовими мережами в Харкові (ФОТО)

У Харкові газифікували 14 котелень

Газовики Харкова підготувалися до зимового сезону. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської філії “Газмережі”.

У компанії зазначили, що опалювальний сезон 2023-24 стане третім в умовах повномасштабної війни. Зі зниженням температури атмосферного повітря зросте навантаження на критичну газову інфраструктуру. Фахівці Харківської міської філії “Газмережі” виконали заходи для підтримки стабільної та безаварійної роботи газової системи.

У компанії розповіли, що газовики провели комплексно-приладове обстеження 1,4 тис. км газопроводів міста, перевіривши їх на щільність та герметичність. Виявлені витоки газу було ліквідовано. Було відремонтовано 44 км газопроводів.

Також фахівці замінили 9 застарілих засувок. Нові вимикаючі пристрої мають кращу герметичність та дозволяють якісно й швидко обслуговувати мережі.

“Спільно з КП "Харківські теплові мережі" фахівці газової компанії провели роботи з газифікації 14 котелень в Харкові. Загалом в місті вже стабільно функціонують 40 котелень, які забезпечують теплом підприємства, установи та житлові будинки”, - розповіли в компанії.

Також наголосили, що пріоритетом компанії є захист критичної інфраструктури для того, щоб у харків’ян було тепло та затишок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський міський голова Ігор Терехов провів зустріч з головою правління НАК “Нафтогаз України” Олексієм Чернишовим. Керівник компанії перебував у місті з робочим візитом. 

Керівник НАК повідомив, що регіони повністю забезпечені природним газом для проходження опалювального сезону. За його словами, у сховищах знаходиться близько 16 млрд куб. м блакитного палива.




Джерело: https://t.me/khm_grmu/91
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися