Яку допомогу в Харкові отримують пенсіонери та інші містяни (ФОТО)

Мешканцям Харкова видають одяг, засоби реабілітації та допомагають організувати дозвілля

У Харкові продовжують забезпечувати необхідною допомогою пенсіонерів, людей похилого віку та тих, хто опинився в складних життєвих обставинах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Відділення організації надання адресної натуральної допомоги терцентру Основ’янського району надає допомогу харків'янам, які опинилися у складних  життєвих обставинах, пенсіонерам, людям з інвалідністю, а також внутрішньо переміщеним особам.

З початку 2023 року одяг, взуття, постільну білизну передали 994 громадянам, у тому числі 73-м ВПО. Перукарські послуги отримали 360 осіб.

Також у терцентрі працює пункт прокату засобів реабілітації та малої механізації, послугами якого скористалися 34 особи.

А завдяки співпраці терцентру Слобідського району з благодійним фондом "Центр соціального розвитку "Міст" 30 підопічних відділення денного перебування відвідали десять занять за програмою "Активне довголіття".

Слухачі опанували психологічні техніки, отримали методичні матеріали для допомоги у стресових ситуаціях.

Такий же курс вже пройшли підопічні терцентрів Немишлянського, Основ’янського та Київського районів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що при терцентрах надання соціальних послуг міста Харкова продовжують працювати пункти прокату. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У таких пунктах можна отримати в безплатне тимчасове користування засоби реабілітації (крісло колісне, милиці, палиці тощо). Послуги надаються громадянам за місцем проживання.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися