Де на Харківщині завтра відключатимуть світло та воду

Електро та водопостачання припинять у зв'язку з проведенням ремонтних робіт

У понеділок у деяких громадах Харківської області завтра відключатимуть світло та воду, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Наталинській громаді зазначили, що АТ "Харківобленерго" поінформувало про планові відключення електроенергії. У зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 23.10.2023 з 09:00 по 17:00 в с. Наталине, вул. Промислова.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Відключення електропостачання відбудеться 23 жовтня з 08:00 по 18:00 за адресою - Богодухівський р-н, с.Олександрівка вул.Садова.

У Люботинській міській раді попередили про тимчасове відключення світла 23 жовтня. Електропостачання не буде з 09:00 до 17:00, за адресами, які можна переглянути тут

Також у Люботинській міській раді повідомили, що у зв’язку з аварійно-ремонтними роботами на централізованій мережі водопостачання за адресою: вул. Дуншівська, 44, з 12:30 22.10.2023 року до 17:00 23.10.2023 року (орієнтовно) буде припинено подачу води за наступними адресами: вул. Дуншівська, вул. Лермонтова та інші прилеглі вулиці, провулки та в’їзди.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Міністерстві енергетики України розповіли про підготовку графіків відключення світла та умови їх застосування.

“Обмежень електропостачання наразі не передбачається у жодній з областей країни. Вони можливі виключно у разі масованих ворожих обстрілів, і, як наслідок, пошкоджень енергетичного обладнання. А також технологічних порушень та у разі несприятливих погодних умов”, - наголосили у відомстві.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися