Що відбувалося в одній з громад на Харківщині вихідними

Жителів громади пригощали піцою

У суботу, 21 жовтня, у Зміїв приїхав “піца-мобіль”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Зміївської міської ради. 

“Піца-мобіль” фонду “Мрія” та Siobhans Trust Ukraine приїхав у Зміїв за запрошенням поліцейського офіцера Зміївської громади Андрія Зеленського. Благодійники готували піцу просто неба та роздавали її усім охочим, таким чином підтримуючи українців.

Їхнє гасло “Pizza Not War” вже знають мешканці багатьох громад України. Не вперше зі своєю благодійною акцією волонтери приїздять і у місто Зміїв.

“Протягом декількох годин благодійники приготували та роздали більше тисячі піц. До процесу приготування і роздачі долучився і Андрій Зеленський. Містяни дякували волонтерам та офіцеру громади за частування і гарний настрій!”, - йдеться у повідомленні міської ради.

Андрій Зеленський наголосив, що поліція продовжує піклуватися про жителів громади та підтримувати гарні ініціативи, які відволікають громадян від труднощів, посіяних війною. Він також подякував волонтерам за смачну благодійну акцію.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Гонтів’ярському старостаті дітям подарували свято

У міській раді повідомили, що розважальний захід для дітей провели 14 жовтня на вигоні поблизу старостату. Ініціаторами свята виступили волонтери ГО “Квіти Перемоги” за сприяння Валківської міської ради та старостату. Для маленьких відвідувачів підготували відразу кілька цікавих локацій. Їх організували представники волонтерського об'єднання “Харків”. Долучилися до проведення заходу також Валківська дитяча школа мистецтв та місцеві спортсмени.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися