Як розважають дітей в Харківській області (ФОТО)

Для маленьких відвідувачів підготували відразу кілька цікавих локацій

У Гонтів’ярському старостаті дітям подарували свято. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Валківської міської ради. 

У міській раді повідомили, що розважальний захід для дітей провели 14 жовтня на вигоні поблизу старостату. Ініціаторами свята виступили волонтери ГО “Квіти Перемоги” за сприяння Валківської міської ради та старостату.

Для маленьких відвідувачів підготували відразу кілька цікавих локацій. Їх організували представники волонтерського об'єднання “Харків”. Долучилися до проведення заходу також Валківська дитяча школа мистецтв та місцеві спортсмени.

Крім отриманих незабутніх емоцій від активностей, малеча із задоволенням ласувала смаколиками від благодійників, а переможці конкурсу малюнків отримали від них ще й подарунки.

“Вдячні кожному, хто подарував дітям частинку мирного життя. Дякуємо ЗСУ за можливість проведення таких заходів для наших дітей”, - подякували у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Жихорському лісі під Харковом 15 жовтня 2023 року відбувся благодійний забіг 2-nd Zhykhor Sand Run. У міській раді зазначили, що захід був організовано на підтримку ЗСУ.

“Дистанція пролягала піщаними лісовими доріжками, невеликими перепонами та гірками. У підсумку Руденко Марія стала чемпіонкою на дистанції 2 км, Шаповал Денис став срібним призером на цій же дистанції та в молодшій групі Петченко Дмитро виборов друге місце”, - розповіли про результати спортивного заходу в Балаклійській міській раді.

Детальніше про проведення спортивного заходу читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися