У Харківській області проводять рейди: що сталося (ФОТО)

Слухачам нагадали головні правила безпеки, враховуючи реалії сьогодення

 Рятувальники Харківського районного управління ДСНС у Харківській області в черговий раз провели інформаційно-роз’яснювальну роботу на деокупованих територіях, повідомляють "Коментарі. Харків".

В управлінні розповіли, що 20 жовтня інспекторський склад ВЗНС Харківського району провели рейдові заходи в смт Слатине Дергачівської міської ради Харківського району Харківської області.

На території вказаного населеного пункту велися активні бойові дії, що призвело до забруднення території великою кількістю вибухонебезпечних предметів. Саме тому рятувальники в першу чергу звернули увагу на дотримання правил поведінки під час виявлення таких предметів, розповіли як вони можуть маскуватися, та як маркуються небезпечні території. Разом з тим, нагадали основні правила пожежної безпеки у побуті та алгоритм дій в разі виникнення будь-яких надзвичайних ситуацій.

“Також, у зв’язку з настанням холодної пори року, вогнеборці не залишили без уваги питання стосовно дотримання правил пожежної безпеки під час використання електричних приладів опалення”, - уточнили в управлінні.

Також слухачам вручили листівки, у яких прописані всі основні правила безпеки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителів Лозівської громади проінформували про необхідність проведення перевірок димових та вентиляційних каналів від газових приладів. 

Перевірка оформляється відповідним актом, один екземпляр якого передається газорозподільному підприємству і є одним із необхідних документів для безперебійної подачі газу споживачу.

Детальніше про проведення перевірки читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися