Олег Синєгубов розповів про ситуацію з опаленням на Харківщині

Вже майже 500 багатоквартирних будівель підключені до тепла

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в етері "Єдиних новин" розповів про ситуацію з опаленням будинків мешканців регіону.

"Продовжуємо подавати тепло споживачам Харківщини. Наразі громадах області запущені 74 котельні. Першочергово тепло подається до соціально важливих об'єктів. На сьогодні уже мають опалення 83 об'єкти соціальної сфери, в тому числі 28 лікарень. Також з теплом уже 469 багатоквартирних будинків області", - розповів Олег Синєгубов.

Також очільник ХОВА згадав про важку ситуацію з енергопостачанням у селі на Куп'янщині.

"Внаслідок ударів рф керованими авіабомбами по с. Курилівка Куп'янського району пошкоджено лінії електропередач. Без світла залишилися 140 дворів, в яких проживають 230 мешканців. Наразі фахівці роблять усе можливе, щоб якнайшвидше відновити електропостачання", - зазначив начальник адміністрації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про опалення в Харківських квартирах. У Харкові очікується похолодання, тому від сьогодні починають запускати роботу всіх котелень міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова.  “Відповідальні комунальні служби посилено працюють над тим, щоб якнайшвидше забезпечити теплом житлові будинки харківʼян і міські об’єкти соціальної сфери. Ті ж служби проінформовані щодо негайних дій з опаленням на випадок ворожих обстрілів енергосистеми”, - повідомив очільник міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про роз'яснювальну роботу на деокупованих територіях ХарківщиниРятувальники Харківського районного управління ДСНС у Харківській області в черговий раз провели інформаційно-роз’яснювальну роботу на деокупованих територіях, повідомляють "Коментарі. Харків". В управлінні розповіли, що 20 жовтня інспекторський склад ВЗНС Харківського району провели рейдові заходи в смт Слатине Дергачівської міської ради Харківського району Харківської області. На території вказаного населеного пункту велися активні бойові дії, що призвело до забруднення території великою кількістю вибухонебезпечних предметів. Саме тому рятувальники в першу чергу звернули увагу на дотримання правил поведінки під час виявлення таких предметів, розповіли як вони можуть маскуватися, та як маркуються небезпечні території. Разом з тим, нагадали основні правила пожежної безпеки у побуті та алгоритм дій в разі виникнення будь-яких надзвичайних ситуацій.



Джерело: https://t.me/synegubov/7341
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися