У Харкові відновлюють обладнання, від якого залежить життя людей: до чого готуються

Значна увага приділяється пожежним гідрантам, які розташовані у місцях масового перебування харків'ян

Бригади комунального підприємства “Харківводоканал” з початку поточного року відновили 5305 пожежних гідрантів, з яких 250 замінили. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Начальник виробничого відділу комплексу “Харківводопостачання” Андрій Личкатий розповів, що в умовах ворожої збройної агресії спеціалісти приділяють ще більше уваги надійній роботі пожежних гідрантів, як найважливішому елементу в системі гасіння пожеж. “Відновлення та технічні перевірки пожежних кранів, насамперед, проводимо згідно з приписами головного управління ДСНС України в Харківській області. А також при всіх ремонтних роботах на мережах та оглядових колодязях обов'язково контролюється і працездатність обладнання”, - розповів представник підприємства. 

Він зазначив, що реставрація та заміна більшості запасних деталей налагоджена майстрами підприємства безпосередньо у цеху з ремонту та технічного обслуговування обладнання. За його словами, у пріоритеті – пожежні гідранти, які розташовані у місцях масового перебування харків'ян, адже від їхньої надійної роботи безпосередньо залежить життя людей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків'яни звернулися до влади міста з проханням розв'язати проблеми з освітленням. Відповідні звернення зареєстровані на сайті електронних петицій. Автор однієї петиції Олександр Кисильов запропонував  синхронізувати графік роботи зовнішнього освітлення з комендантською годиною, тобто проводити виключення з 23:00.

Детальніше про скарги містян читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися