Жителі Харкова скаржаться на освітлення: подробиці

Владу Харкова просять розв'язати проблеми з вуличним освітленням

Харків'яни звернулися до влади міста з проханням розв'язати проблеми з освітленням. Відповідні звернення зареєстровані на сайті електронних петицій, повідомляють "Коментарі. Харків".

Автор однієї петиції Олександр Кисильов запропонував синхронізувати графік роботи зовнішнього освітлення з комендантською годиною, тобто проводити виключення з 23:00. “Харків - єдиний обласний центр України, де це робиться так рано та майже за 2 години до комендантської години, це негативно впливає на криміногенний стан, заважає роботі бізнесу та шкодить комфорту харків'ян”, - переконаний автор. 

Підтримати петицію протягом 87 днів за посиланням.

Авторка іншої петиції, Христя1209, просить розглянути можливість підключення (відновлення) освітлення прибудинкової території Північної Салтівки 2. Йдеться про вулицю Гвардійців Широнінців будинку 111 та 113 дорога яка веде до філії Дитячої поліклініки 23. Авторка зазначила, що медзаклад відкривається для всіх мешканців Північної Салтівки незалежно від віку. “Наразі дорога повністю у темряві! Наближається зима - темна пора року, важко мамі з дитиною та старенькій бабусі пройти до лікаря!”, - повідомила Христя. 

Підтримати петицію можна за посиланням протягом 87 днів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що комунальне підприємство “Благоустрій м. Ізюм” працює над відновленням вуличного освітлення у місті. Графік роботи вуличного освітлення встановлено з 18:00 до 22:00 години, щоб забезпечити комфорт та безпеку наших мешканців і гостей.

Детальніше про ситуацію з освітленням у громадах Харківщини, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися