Де на Харківщині завтра можна отримати продуктові набори

У деяких громадах завтра будуть видавати продуктові набори

У Харківській області жителів продовжують забезпечувати безкоштовними продуктами, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Богодухівській громаді жителям та ВПО надають продуктову допомогу. З 23 жовтня відновлено видачу гуманітарної допомоги у Богодухівському ліцеї №3. Отримати допомогу можуть жителі всіх населених пунктів, які належать до наступних категорій: 

- жінки, які виховують дітей до 3-х років (продуктовий набір, не дитяче харчування). Необхідні документи: паспорт, довідка ВПО, свідоцтво про народження дитини;

- родини мобілізованих мешканців громади. Необхідні документи: паспорт, документ, що посвідчує родинні стосунки (свідоцтво про шлюб/свідоцтво про народження); довідка ВПО, довідка, що підтверджує факт мобілізації;

- родини військовослужбовців, які загинули або зникли безвісти. Необхідні документи: паспорт; документ, що посвідчує родинні стосунки (свідоцтво про шлюб/свідоцтво про народження); довідка ВПО; документи (сповіщення, посвідчення члена родини загиблого), які підтверджують факт загибелі або зникнення безвісти під час ведення бойових дій.

Також можуть отримати допомогу особи віком 80+, які проживають лише у місті Богодухів та селах Семенів Яр, Москаленки, Паляничники, Мусійки та не перебувають  на обслуговуванні у КЗ "Центр надання соціальних послуг" та не являються особами з інвалідністю. Необхідні документи: паспорт; довідка ВПО.

Варто зазначити, що необхідно мати із собою оригінали вказаних документів. 

Допомога видається з 08-00 до 12-00 щодня, крім суботи, неділі.

У Балаклійській міській раді повідомили про видачу продуктової допомоги. “Шановні мешканці сел. Нафтовиків, сел. Підсобне та вул. Арсенальна! Завтра, 24 жовтня з 12:30 у Балаклійському ліцею №4, вул.Гагаріна, 14 (біля спортивної зали) відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів Благодійною організацією "Благодійний фонд “Янголи спасіння”, - зазначили у міській раді.

З даного мікрорайону запрошуються особи з інвалідністю І, ІІ, ІІІ групи, особи з інвалідністю (діти), внутрішньо переміщені особи, жителі 60+.

З собою мати оригінальні документи паспорта та ідентифікаційного коду!

Видають продуктову допомогу і в Лозівській громаді. Допомогу можуть отримати люди віком 67 років. Пункт видачі працює з 23 жовтня у ліцеї №1 – з 9:00 до 15:00.

Щоб отримати допомогу, із собою необхідно мати пакети, документи, що посвідчують особу та місце реєстрації.

“Якщо літнім людям важко прийти до пункту видачі, звертатися можуть рідні отримувачів – з оригіналами необхідних документів. У старостинських округах допомогу розвозять старости”, - уточнили у громаді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, яку допомогу надають пенсіонерам у Харкові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися