У “ХТМ” звернулися до харків'ян щодо опалення: що сталося

Харків'ян просять перевірити крани у квартирах

У Харкові у понеділок, 23 жовтня, розпочали опалювальний сезон. У компідприємтві “Харківські теплові мережі” звернулися до споживачів з проханням бути пильними, повідомляють "Коментарі. Харків".

Шановні мешканці. КП “Харківські теплові мережі” просить перевірити відсікаючі крани на стояках опалення та радіаторах та перевести їх в положення “Відкрито”. В разі виникнення аварійних ситуацій, просимо звертатися до Кол-центру підприємства т. 341-41-40 та до ДС "15-62", - звернулися до жителів Харкова. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові починають запускати роботу всіх котелень міста. Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.  “Відповідальні комунальні служби посилено працюють над тим, щоб якнайшвидше забезпечити теплом житлові будинки харківʼян і міські об’єкти соціальної сфери. Ті ж служби проінформовані щодо негайних дій з опаленням на випадок ворожих обстрілів енергосистеми”, - повідомив очільник міста.

А у деяких громадах Харківської області опалювальний сезон стартував раніше. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що станом на 18 жовтня по області запущено 21 котельню – це 3,9% від загальної кількості запланованих до роботи цього опалювального сезону. “Котельні вже запрацювали в Богодухівській, Валківській, Близнюківській, Лозівській і Нововодолазькій громадах. Також запустили котельню, яка працює на альтернативних видах палива, у Вовчанській громаді. Уже опалюється 9 закладів охорони здоров’я (5,5%), підключено 69 житлових будинків з централізованим теплопостачанням (0,9%)”, - зазначив Олег Синєгубов.



Джерело: https://t.me/teploseti/5682
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися