Що відбувається з водою у Харкові

У Харкові намагаються ремонтувати мережі без припинення водопостачання

Комунальне підприємство "Харківводоканал" в умовах воєнного часу докладає всіх зусиль і залучає необхідні ресурси для забезпечення безперебійного водопостачання мешканців міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію компідприємства.

Заступник директора з виробництва комплексу "Харківводопостачання" Микола Завада у середу, 25 жовтня розповів, що бригади аварійно-відновлювальних робіт виконують наступні роботи: 

  • оперативно ліквідують аварії, в тому числі внаслідок ракетних ударів,

  • своєчасно ремонтують об'єкти водопровідного господарства,

  • проводять необхідну профілактику.

За його словами, головне завдання для працівників підприємства - забезпечувати безперебійне постачання води в оселі містян. “Для його виконання залучаємо налагоджений механізм проведення комплексних заходів, спрямованих, у тому числі й на підтримання водопровідних об'єктів виключно у робочому стані. У зв'язку з цим у поточному році вже переклали технічно зношених ділянок водоводів загальною протяжністю 14,9 км. Капітально відремонтували 1670 водорозбірних колонок. Також проведено заміну 350 одиниць запірної арматури та 500 люків, встановили 440 нових пожежних гідрантів”, - розповів Микола Завада.

У пріоритеті спеціалістів підприємства - негайне реагування та відновлення водопостачання на мережах, які постраждали через ворожі обстріли.

У КП “Харківводоканал” нагадали, що з початку війни зруйновано загальною довжиною 1,7 км ділянок водоводів.

Микола Завада наголосив, що працівники намагаються проводити ремонтні роботи на мережах без тимчасового відключення харків'ян від водопостачання. “Але іноді трапляються ситуації, коли цього не уникнути і тоді використовуємо автоцистерни підприємства, що здійснюють підвіз води”, - пояснив представник компідприємства. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові збільшується кількість скарг



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися