У Харкові відкрили особливий клуб (ФОТО)

Уроки проводить вчитель української мови

У Харкові відкрили клуб для вивчення української мови. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

На базі відділення денного перебування терцентру Немишлянського району почав працювати мовний клуб “Говорімо українською”.

Організаторами клубу стали підопічні відділення, які захотіли вивчати рідну мову та поглибити свої навички спілкування. Теоретичні знання вони закріплюють на практиці, а потім разом обговорюють помилки, зроблені під час спілкування. Уроки проводить вчитель української мови.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський обласний соціальний центр матері та дитини пропонує безплатне тимчасове проживання для деяких категорій громадян.

Отримати допомогу можуть: вагітні жінки (від 7 місяця вагітності); жінки з дітьми від народження, які опинилися у складних життєвих обставинах; жінки з дітьми, які постраждали від домашнього насильства або втратили житло; одинокі та малозабезпечені матері; сім'ї ВПО (жінок з дітьми).

У центрі працюють досвідчені фахівці, які надають послуги соціальної адаптації, психологічної підтримки, допомоги в аналізі життєвої ситуації, допомоги в оформленні документів та соціальних виплат, організації отримання медичних послуг, допомоги у пошуку роботи та сприяння у влаштуванні до навчального закладу (за потреби).

Детальніше про умови для сімей створені у помешканнях та куди потрібно звертатися, щоб отримати необхідну допомогу, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися