У Харківській області продовжують збирати харчові продукти: що відбувається (ФОТО)

Охочі допомоги можуть долучитися до ініціативи до 30 жовтня

В Олексіївській громаді Харківської області продовжують збір продуктів для забезпечення харчування хворих у лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Олексіївської селищної ради. 

За ініціативою Олексіївської сільської ради було організовано збір консервації, овочів та картоплі для харчування хворих стаціонарного відділення КНП “Первомайська центральна районна лікарня”.

“На сьогодні вже завезено понад 4 тонн продукції з чотирьох старостинських округів (Картамиський, Одрадівський, Слобідський, Михайлівський). Щира подяка жителям даних старостинських округів та старостам за активну участь у зборі продуктів, за те, що в такий складний і не простий час, не залишились і не залишаються осторонь проблем тих хто потребує допомоги!”, - повідомили в раді.

Також усім охочим долучитися до допомоги нагадали, що збір продуктів триває до 30 жовтня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові продовжують забезпечувати необхідною допомогою пенсіонерів, людей похилого віку та тих, хто опинився в складних життєвих обставинах. 

Відділення організації надання адресної натуральної допомоги терцентру Основ’янського району надає допомогу харків'янам, які опинилися у складних  життєвих обставинах, пенсіонерам, людям з інвалідністю, а також внутрішньо переміщеним особам. З початку 2023 року одяг, взуття, постільну білизну передали 994 громадянам, у тому числі 73-м ВПО. Перукарські послуги отримали 360 осіб.

Також у терцентрі працює пункт прокату засобів реабілітації та малої механізації, послугами якого скористалися 34 особи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися