Жителі Харківщини можуть отримати квитанції за газ з боргами: деталі

Які платіжки за газ отримали споживачі в Харківській області

З 1 липня 2023 року послуги з розподілу газу на території Харківської області надає Харківська філія ТОВ “Газорозподільні мережі України”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської філії “Газмережі”.

У філії розповіли, що оплата поточних платежів за розподіл газу здійснюється на банківські реквізити Харківської філії ТОВ “Газорозподільні мережі України” (для побутових споживачів):

  • код ЄДРПОУ 45051254

  • IBAN UA143518230000026039300108023 в АТ “Ощадбанк”.

“Споживачі природного газу, які мають несплачену заборгованість перед минулим оператором мереж, що утворилась до 01.07.2023р., у жовтні також отримали рахунки від АТ “Харківгаз” на оплату боргу”, - пояснили у філії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що газовики Харкова підготувалися до зимового сезону. 

У Харківській міській філії “Газмережі” зазначили, що опалювальний сезон 2023-24 стане третім в умовах повномасштабної війни. Зі зниженням температури атмосферного повітря зросте навантаження на критичну газову інфраструктуру. Фахівці Харківської міської філії “Газмережі” виконали заходи для підтримки стабільної та безаварійної роботи газової системи. У компанії розповіли, що газовики провели комплексно-приладове обстеження 1,4 тис. км газопроводів міста, перевіривши їх на щільність та герметичність. Виявлені витоки газу було ліквідовано. Було відремонтовано 44 км газопроводів.

У компанії наголосили, що пріоритетом компанії є захист критичної інфраструктури для того, щоб у харків’ян було тепло та затишок.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися