Відновлення будинків завершать до грудня: як ремонтують житло в одній з громад Харківщини (ФОТО, ВІДЕО)

До грудня планують завершити ремонт 17 будинків у Дергачах

У Харківському районі продовжують відбудовувати житло, заклади медицини і освіти. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

У Дергачах цьогоріч планують відновити 17 будинків коштом фонду ліквідації наслідків збройної агресії та місцевого бюджету.

Заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам розповів, що у місті Дергачі триває відбудова житлових будинків на вулицях Центральній та 23 серпня. Вже завершують зовнішні роботи. Спеціалісти підрядних організацій виконують утеплення фасадів, там, де це необхідно, замінюють вибиті вікна й двері, облаштовують під'їзди та підвальні приміщення.

Відновлення всіх 17 житлових будинків у місті планують завершити до грудня. Після цього спеціалісти розпочнуть облаштування прилеглої території.

“Крім цього, на території Харківського району цьогоріч планують відновити 3 багатоквартирних будинки у Руській Лозовій, а також по одному – в Докучаєвському та Рогані. Крім того, в районі вже тривають відновлювальні роботи на 5 об’єктах охорони здоров’я двох закладах освіти”, - повідомили у Харківській ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Чугуївській громаді триває найважливіше та наймасштабніше будівництво - роботи ведуться на ділянці головного водоводу діаметром 600 мм.

Зараз тут спеціалісти виконують роботи із заміни старої труби на дві нові - діаметром 460 та 100 мм, що дасть змогу суттєво покращити якість водозабезпечення міста, а також зменшити кількість поривів, а отже і втрат води. 

Детальніше про хід ремонтних робіт читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися