Сонячні ванни на подвір'ї: як відбуває покарання за резонансне ДТП Олена Зайцева (ФОТО)

Зайцева, засуджена до 10 років ув'язнення за аварію з 6 загиблими на Сумській, знаходиться у виправному центрі, а не в колонії

У Мережі з'явилися кадри того, як в Покровському виправному центрі №79 відбуває покарання харків'янка Олена Зайцева - одна з винуватців смертельного ДТП на Сумській, в якому загинуло 6 осіб.

Зазначимо, що Зайцева, засуджена до 10 років ув'язнення, знаходиться у виправному центрі, а не в колонії, тому що це єдиний заклад для жінок з першою судимістю за злочини, вчинені з необережності. Судячи з фото, які з'явилися на каналі "Труха" в Telegram, Олена Зайцева проводить будні за швейною машинкою. На другому фото видно, як дівчина, схожа на Зайцеву, засмагає у дворі. Також телеграм-канал стверджує, що засуджена користується поблажливістю в колонії. Однак підтвердження цьому факту, як і тому що загоряє саме Зайцева, немає.

Нагадаємо, в жовтні 2017-го машина Зайцевої мчала по Сумській на величезній швидкості, і на перехресті зіткнулася з ще одним кросовером. В результаті, позашляховик дівчини викинуло на тротуар. Померло 6 осіб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися