Як ліквідують наслідки обстрілів в одній з громад Харківщини (ФОТО)

З будинків вивозять сміття та закривають плитами віконні отвори

В селищі Ківшарівка на Харківщині завершуються роботи з ліквідації наслідків обстрілів російських військ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію  Куп'янської міської військової адміністрації.

У міській раді розповіли, що зараз комунальні працівники проводять консервацію плитами OSB віконних отворів на верхніх поверхах багатоповерхових будинків. Для виконання цих робіт було залучено автовежу.

“Куп'янська міська територіальна громада забезпечена необхідними для проведення робіт будівельними матеріалами. Крім того, з місць прильотів було вивезено будівельне сміття, прибрана прибудинкова територія та ліквідовані воронки від авіаційних бомб й снарядів”, - зазначили в адміністрації.

Начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін разом з заступником Андрієм Тихонченко та завідувачем сектору із забезпечення життєдіяльності смт.Ківшарівка Дмитром Удовиком проконтролювали хід проведення робіт, зустрілися з місцевими мешканцями й поспілкувалися зі старшими будинків.

Стан проведення робіт оцінили як задовільний.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківському районі продовжують відбудовувати житло, заклади медицини і освіти. 

У Дергачах цьогоріч планують відновити 17 будинків коштом фонду ліквідації наслідків збройної агресії та місцевого бюджету. Заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам розповів, що у місті Дергачі триває відбудова житлових будинків на вулицях Центральній та 23 серпня. Вже завершують зовнішні роботи. Спеціалісти підрядних організацій виконують утеплення фасадів, там, де це необхідно, замінюють вибиті вікна й двері, облаштовують під'їзди та підвальні приміщення.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися