У Харкові проводять масштабні ремонтні роботи в багатоквартирних будинках (ФОТО)

У багатоквартирних будинках капітально ремонтують внутрішньобудинкові мережі

У Харкові проводять роботи у багатоквартирних будинках - у рамках підготовки до зимового сезону ремонтують водопровідні мережі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

В Індустріальному районі цьогоріч фахівці районної ділянки з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу “Харківводовідведення” вже підготували до експлуатації в осінньо-зимовий період всі, 589 будинків, які знаходяться в зоні їх обслуговування. Також спеціалісти продовжують технічні огляди та масштабні заміни комунікацій. Зокрема, майстри закінчили заміну 140 метрів технічно зношеної ділянки холодного водопостачання у будинку на вулиці Миру. 

Начальник дільниці Сергій Шеховцов розповів, що спеціалісти масштабно поновили системи у 45 будинках, де замінили понад 1,5 км мереж холодного водопостачання та 1 км водовідведення. Також було капітально відремонтовано об'єкти водопровідного та стокового господарства в будинках по вулицях Сергія Грицевця, Луї Пастера та на Індустріальному проспекті, у найближчих планах – відновлювальні роботи у будинках на бульварі Івана Каркача.

“При ремонтах та замінах ведеться також оновлення запірної арматури. Ремонтники дільниці щодня приймають понад 20 звернень харків'ян”, - уточнили на компідприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Харківській області розповіли про результати перевірки об'єктів водопостачання та водовідведення.

Детальніше про результати перевірок читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися