Харкову передали посилку, вцілілу після удару по терміналу “Нової пошти”

Книги промаркують червоно-чорними наліпками

Харкову передали нові українські книжки - щемливий вантаж від “Нової пошти”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної ради. 

Днями Харківській обласній бібліотеці для дітей передали книжки. На коробці червоно-чорна наліпка свідчить: "Ця посилка вціліла після ракетного удару. 21.10.2023. Харків". Нова партія книжок займе особливе місце у фонді бібліотеки.

“Книжка ‒ це теж зброя, ідеологічна, ментальна, культурна. А бібліотечні фонди є невід'ємною складовою інформаційних ресурсів держави”, - зазначили у Харківській обласній раді.

На знак пам'яті про загиблих у Коротичі, про ціну, яку змушена платити Україна, ці книги будуть марковані такою самою наліпкою, яка стала черговим свідченням російської агресії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 21 жовтня вночі у Харкові росія вдарила 2 ракетами по терміналу "Нової пошти". “На жаль, станом на зараз 6 наших працівників загинули, 14 поранених (станом на ранок 22 жовтня 16 поранених - ред.), яким вже надається медична допомога. Ми приносимо співчуття рідним та близьким наших працівників. Компанія надасть медичну, психологічну та матеріальну допомогу кожному працівнику, хто був на зміні, та родинам загиблих”, - йдеться у повідомленні.

Також у компанії зазначили, що у працівників не було шансу добігти до укриття, бо сирени прозвучали за секунди до. У компанії пояснили, що посилки, які знаходились на Харківському терміналі та вціліли, будуть відправлені отримувачам з понеділка. За вантажі, які були знищені внаслідок ракетних влучань, компанія відшкодує клієнтам вартість згідно з оцінкою.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися