Що буде з уцілілими та пошкодженими посилками після обстрілу термінала Нової пошти

У компанії розповіли, скільки коштів відшкодують за пошкоджені в результаті обстрілу посилки

На неділю, 22 жовтня, Нова пошта оголосила день жалоби. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Нової пошти.

“Ми будемо працювати та вшановувати кожного загиблого героя Нової пошти. Кожного загиблого в цій війні”, - повідомили у компанії.

Також зазначили, що 21 жовтня вночі у Харкові росія вдарила 2 ракетами по терміналу Нової пошти. “На жаль, станом на зараз 6 наших працівників загинули, 14 поранених (станом на ранок 22 жовтня 16 поранених - ред.), яким вже надається медична допомога. Ми приносимо співчуття рідним та близьким наших працівників. Компанія надасть медичну, психологічну та матеріальну допомогу кожному працівнику, хто був на зміні, та родинам загиблих”, - йдеться у повідомленні.

Також у компанії зазначили, що у працівників не було шансу добігти до укриття, бо сирени прозвучали за секунди до.

У компанії пояснили, що посилки, які знаходились на Харківському терміналі та вціліли, будуть відправлені отримувачам з понеділка. За вантажі, які були знищені внаслідок ракетних влучань, компанія відшкодує клієнтам вартість згідно з оцінкою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що прокурори зафіксували наслідки ракетної атаки по підприємству під Харковом - внаслідок ворожої атаки загинули 6 осіб, що 16 отримали поранення. 

За процесуального керівництва Харківської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України). Усі постраждалі - працівники підприємства.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися