Жителі Харкова та області можуть платити за газ по-новому: деталі

Споживачі можуть скористатися зручним способом оплати послуги

Оплатити за розподіл газу можна через особистий кабінет на сайті “Газмережі”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської філії “Газмережі”.

Для клієнтів Харківської та Харківської міської філій "Газмережі" створили можливість оплачувати за розподіл газу через особистий кабінет на сайті “Газмережі”.  

У компанії розповіли, як можна оплатити послугу. 

Для оформлення платежу потрібно увійти або зареєструвати особистий кабінет за посиланням. У верхній частині кабінету натиснути кнопку "Оплатити" та ввести суму платежу. 

При заповненні форми рекомендуємо клієнтам вказати свою поштову скриньку. У цьому випадку квитанція з підтвердженням оплати надійде на еmail споживача. 

Оплата через особистий кабінет на сайті “Газмережі” здійснюється за допомогою платіжної системи EasyPay. 

Крім того, залишається можливість оплатити за розподіл газу: 

  • за допомогою мобільних додатків Ощад та Приват, 

  • у касах Приватбанку та Ощадбанку,

  • у відділеннях Укрпошти. 

“Дякуємо кожному клієнту за своєчасну оплату послуг!”, - звернулися до споживачів у філії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 1 липня 2023 року послуги з розподілу газу на території Харківської області надає Харківська філія ТОВ “Газорозподільні мережі України”. 

У філії розповіли, що оплата поточних платежів за розподіл газу здійснюється на банківські реквізити Харківської філії ТОВ “Газорозподільні мережі України” (для побутових споживачів).

“Споживачі природного газу, які мають несплачену заборгованість перед минулим оператором мереж, що утворилась до 01.07.2023р., у жовтні також отримали рахунки від АТ “Харківгаз” на оплату боргу”, - пояснили у філії.




Джерело: https://t.me/khm_grmu/101
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися