Де на Харківщині завтра видаватимуть продуктові набори

Видача продуктових наборів на Харківщині триває

У Харківській області завтра, 27 жовтня, жителі деяких громад можуть отримати продуктову допомогу, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Балаклійській громаді зазначили, що завтра, 27 жовтня, з 09:00 до 15:00 у їдальні Балаклійського ліцею (пл. Ростовцева, 3) відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів Благодійною організацією "Благодійний фонд "Янголи спасіння".

“Запрошуються особи з інвалідністю І, ІІ, ІІІ групи, особи з інвалідністю (діти) та ВПО, КРІМ сел. Нафтовиків, вул. Арсенальна, сел. Підсобне та мікрорайону Лагері. З собою мати оригінальні документи паспорта та ідентифікаційного коду!”, - уточнили у Балаклійській міській раді

У смт Великий Бурлук 27 жовтня видаватимуть гуманітарну допомогу особам з інвалідністю всіх груп від БФ “Сіріус”. Отримати допомогу можуть жителі смт Великий Бурлук та сіл: Плоске, Яєчне, Жуків Яр, Лебедівка, Голубівка, Горяне, Буряківка, Заміст, Михайлівка, Новоселівка, Юр'ївка, Манцівка, Канівцеве. 

Допомогу будуть видавати орієнтовно з 10:30 біля приміщення колишнього сільпо. При собі потрібно мати оригінали документів.

У Наталинській громаді запросили сім’ї ВПО з дітьми отримати гуманітарну допомогу – продуктові набори – 1 набір на сім’ю. Видача відбуватиметься 25.10 – 27.10.2023 року у приміщенні Наталинського ліцею з 09:00 до 15:00.

“Сім’ям ВПО, зареєстрованим на території старостинських округів громади, звертатися до старостатів за місцем реєстрації. При собі обов'язково мати оригінал паспорта та довідки ВПО. Прохання не створювати великих черг та скупчень людей”, - звернулися у громаді до мешканців.

У Мереф'янській громаді повідомили, що 27 жовтня відбудеться видача гуманітарної допомоги мешканцям громади 1994, 1995, 1996, 1997, 1998 років народження.

Видача (олія рослинна, цукор, борошно) відбуватиметься у порядку живої черги. 

Щоб отримати допомогу, при собі потрібно мати: скляну банку ємкістю 2 л; оригінал паспорта (ID-паспорт, обов'язково із довідкою про місце реєстрації). Допомогу можна буде отримати з 09:00 до 14:00 за адресою м. Мерефа (КЗ "Мереф'янський ліцей №3" спортивна зала) за адресою: вулиця Лесі Українки, 68.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщину передали продуктові набори.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися