В одну з громад на Харківщині передали продукти: хто отримає допомогу

Допомогу отримають мешканці міста Куп'янськ та Пристинського старостату

Куп'янська міська територіальна громада продовжує отримувати допомогу від міжнародних благодійних організацій, повідомляють "Коментарі. Харків".

Цього тижня волонтери американського благодійного фонду "Global Empowerment Mission" (GAM) доставили черговий гуманітарний вантаж. Для забезпечення потреб мешканців міста Куп'янськ та Пристинського старостату  волонтери привезли 1728 продуктових наборів.

“Висловлюємо щиру вдячність БФ "Global Empowerment Mission" та безпосередньо засновнику фонду Майклу Каппоні, директору представництва "GАМ Ukraine" Андрію Негричу, представникам фонду Володимиру Потравному й  Артему Левітасу за допомогу і підтримку мешканців Куп'янської громади”, - зазначили у громаді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Печенізької громади отримали допомогу дітям у вигляді комплектів одягу.

Підтримку для дітей направило Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та громадська організація "Платформа розвитку міста". “Набори одягу уніфіковані та підходять як дівчаткам, так і хлопчикам. Вони складаються із сучасного дитячого одягу. Комплекти передали родинам з дітьми відповідно до вікових категорій та маркуванням наборів, які були в наявності та надійшли до гуманітарного штабу громади”, - розповів Печенізький селищний голова Олександр Гусаров.

А в Харківській ОВА розповіли, що діти в постраждалих громадах Харківщини отримують зимові речі від ЮНІСЕФ. У ХОВА повідомили, що до кінця року ЮНІСЕФ передасть 20 тисяч наборів теплого одягу для дітей віком від 2 до 14 років.

Кому надаватимуть допомогу, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися