Де в Харківській області завтра не буде світла

У Харківській області продовжують ремонтувати електромережі

У деяких громадах Харківської області завтра не буде електропостачання, повідомляють "Коментарі. Харків". 

У Чугуївській міській раді повідомили, що заплановані відключення електропостачання 27 жовтня 2023 з 9.00 до 16.00 в місті Чугуїв на таких вулицях:

Осинівська, Чехова, Спортивна, Добролюбова, Фабрична, 1 Травня, Пушкіна, Горна, Запорожців, Світла, Різдвяна, Набережна, Заводська, Пирогова, Кравцова, Маяковського, Некрасова, Ватутіна, Харківська, 134-251.

У Люботинскій міській раді попередили про тимчасове відключення світла. Електропостачання припинять 27 жовтня з 09:00 до 16:00 за адресами, які вказані тут

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Світла не буде 27 жовтня з 09:00 до 16:00. Адреси, де не буде електропостачання, читайте тут.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що фахівці “Харківобленерго” на 80% заживили селище Прудянка

Представник ХОВА Михайло Харнам наголосив, що роботи з відновлення електромереж в регіоні тривають у посиленому режимі. Михайло Харнам зазначив, що енергетики повністю змінили одну підстанцію, ще на двох встановили нові трансформатори замість пошкоджених. “Також спеціалісти замінили 30 опор високовольтної лінії 10 кВ та 150 опор лінії 0,4 кВ, змонтували близько 20 кілометрів нового проводу”, – розповів Михайло Харнам.  Він додав, що для завершення робіт потрібно встановити ще 60 опор та замінити 4 кілометри дротів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися