У Харківській області змінюють графік вуличного освітлення

Це частково пов'язано з переходом на зимовий час

У Лозівській громаді змінюють графік вуличного освітлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Лозівської міської ради.

З 27 жовтня ліхтарі вмикають з 18:00 до 22:00. У неділю, 29 жовтня, будуть знову зміни, адже годинники переводять на зимовий час. Світло вмикатимуть о 17:00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про появу світла у селах Харківській областіСело Донецьке Оскільської тергромади було знеструмлене з перших місяців повномасштабного вторгнення. Внаслідок дій російських окупантів критична інфраструктура населеного пункту зазнала значних руйнувань. Наразі першим споживачам у селі підключили електропостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. "За дорученням начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова роботи з відновлення електропостачання в регіоні проводяться в посиленому режимі. Електроенергія для села Донецьке надважлива, адже воно не газифіковане. Раніше тут проживали близько 100 сімей, зараз - 50. Наразі 20% споживачів уже підключені. Планується повністю відновити електропостачання у листопаді", - зазначив заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам. Щоб заживити село, фахівці "Харківобленерго" відновили високовольтну лінію 10 кВ, відремонтували дві підстанції, повністю замінили перебиті дроти та пошкоджені електричні опори в самому населеному пункті. Також продовжують ремонтні роботи у селах Вірнопілля та Топольське цієї ж громади.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися