У Харківській області відбудують адмінспоруду, яку зруйнували окупанти

Вже оголошено про початок тендеру

У системі публічних закупівель Prozorro Службою відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області оголошено тендер на відновлення адміністративної будівлі у місті Дергачі Харківської області, що постраждала внаслідок повномасштабного вторгнення Росії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

До війни у ній знаходився Інклюзивно-ресурсний центр для дітей, з якими тут працювали соціальні педагоги та реабілітологи.
Місцева влада також мала намір розмістити у цій будівлі ще й окремий молодіжний простір. Втім, споруда не пережила чергового ракетного обстрілу росіян і тепер потребує капітального ремонту. Проєктом передбачено: ремонт покрівлі, пошкоджених перекриттів, стін, дверних та віконних прорізів, а також утеплення фасаду та внутрішнє оздоблення.

"Запрошуємо долучитися до тендерної процедури компанії, що мають відповідний досвід реалізації подібних проєктів у цивільному будівництві. Кінцевий термін подачі тендерних пропозицій – 8 листопада цього року", - написали у Службі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ліквідацію наслідків обстрілу в одній з громад ХарківщиниВ селищі Ківшарівка на Харківщині завершуються роботи з ліквідації наслідків обстрілів російських військ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію  Куп'янської міської військової адміністрації. У міській раді розповіли, що зараз комунальні працівники проводять консервацію плитами OSB віконних отворів на верхніх поверхах багатоповерхових будинків. Для виконання цих робіт було залучено автовежу. “Куп'янська міська територіальна громада забезпечена необхідними для проведення робіт будівельними матеріалами. Крім того, з місць прильотів було вивезено будівельне сміття, прибрана прибудинкова територія та ліквідовані воронки від авіаційних бомб й снарядів”, - зазначили в адміністрації. Начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін разом з заступником Андрієм Тихонченко та завідувачем сектору із забезпечення життєдіяльності смт.Ківшарівка Дмитром Удовиком проконтролювали хід проведення робіт, зустрілися з місцевими мешканцями й поспілкувалися зі старшими будинків. Стан проведення робіт оцінили як задовільний.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися