У Харківській області проводять планові рейди: що на контролі

Під час рейдів жителям громади надають консультації

У громадах Харківської області тривають перевірки деяких сімей. Відповідні профілактичні рейди днями провели в Олексіївській громаді. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Олексіївської сільської ради.

Плановий виїзд до родин, які на даний час потрапили у складні життєві обставини, були проведені 26 жовтня 2023 року.  Плановий виїзд здійснили у Берецький та Трійчатівський старостинські округи з метою обстеження родин, які на даний час потрапили у складні життєві обставини. 

В ході відвідування батькам надана соціальна послуга Консультування та Інформування щодо розв'язання проблемних питань які пов’язані із:

  • працевлаштуванням,

  • оформленням документів на спадщину,

  • про можливі наслідки невиконання батьківських прав стосовно своїх дітей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області провели профілактичний рейд. У вівторок, 17 жовтня, провідний фахівець відділу надання соціальних послуг сім’ям, дітям та молоді ЦНСП Олексіївської сільської ради спільно з  начальником служби у справах дітей, поліцейським офіцером Олексіївської сільської громади ВП № 1 Лозівського району РВП ГУНП в Харківській області, майором поліції здійснили виїзд у Берецький старостинський округ. Мета виїзду - перевірка інформації від мешканки с.Берека щодо багатодітної родини, яка потрапила у складні життєві обставини.  В ході відвідування з’ясовано рівень безпеки дітей та мама попереджена щодо можливих наслідків невиконання нею батьківських обов’язків.

Детальніше про виявлені порушення чинного законодавства читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися