У Харківській області перевіряють деякі сім'ї: подробиці (ФОТО)

Мешканці села поскаржилися на багатодітну родину

У Харківській області провели профілактичний рейд. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Олексіївської громади. 

Повідомляється, що у вівторок, 17 жовтня, провідний фахівець відділу надання соціальних послуг сім’ям, дітям та молоді ЦНСП Олексіївської сільської ради спільно з  начальником служби у справах дітей, поліцейським офіцером Олексіївської сільської громади ВП № 1 Лозівського району РВП ГУНП в Харківській області, майором поліції здійснили виїзд у Берецький старостинський округ. Мета виїзду - перевірка інформації від мешканки с.Берека щодо багатодітної родини, яка потрапила у складні життєві обставини. 

В ході відвідування з’ясовано рівень безпеки дітей та мама попереджена щодо можливих наслідків невиконання нею батьківських обов’язків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські Харкова зафіксували факт домашнього насильства в багатодітній сім’ї та невиконання батьками обов’язків щодо їх виховання. 

У поліції Харківської області уточнили, що 8 жовтня до ХРУП № 1 від лікаря швидкої медичної допомоги надійшла інформація про вчинення домашнього насильства у родині.  Повідомляється, що 39-річний чоловік посварився зі своєю дружиною та погрожував їй фізичною розправою у присутності трьох неповнолітніх дітей 9, 10 та 14 років. Від побаченого старшій дівчинці стало зле й батьки викликали швидку.

“У зв’язку з тим, що діти, які стали свідками домашнього насильства, є жертвами насильства, працівники поліції склали 4 адміністративні протоколи щодо кривдника за ст.173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення”, - пояснили у поліції.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися