На Харківщину благодійники передали важливе обладнання (ФОТО)

Отримане обладнання розподілять між підприємствами деяких громад

Громади Харківщини отримають від благодійників 25 систем очищення води. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної ради.

Системи різної потужності розподілять  між підприємствами та закладами Лозівської Куп’янської, Балаклійської, Красноградської, Роганської і Новопокровської громад.

Отримання допомоги стало можливим завдяки співпраці Харківської обласної ради з французьким регіоном Гранд-Ест.

Минулого року у Стразбурзі було підписано документ "Заява про наміри партнерства між регіоном Гранд-Ест (Французька Республіка) та Харківською областю (Україна)".

Відповідно до документа передбачено розвиток прямої співпраці між регіонами, підтримка нових партнерських відносин між інституційними та неінституційними суб’єктами в обох регіонах, реалізація проєктів на основі спільної дорожньої карти (зокрема, передбачається матеріальна допомога цивільному населенню, допомога у відбудові щойно це дозволять умови, розвиток партнерських відносин у галузі вищої освіти, науки, культури, туризму, економіки, сільського господарства та промисловості). 

У Харківській облраді нагадали, це вже не перша допомога від регіону Гранд-Ест. За результатами домовленостей 28 липня 2023 року до Харківської області від Гранд-Есту надійшла гуманітарна допомога - 20 генераторів потужністю від 1 до 3 кВт для приватних домогосподарств Дворічанської селищної громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині підвищують тарифи на холодну воду. Скільки коштуватиме вода, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися