Як харків'янка після переїзду втілила у життя свою мрію (ФОТО)

Діана Логінова: Моя улюблена справа – моє джерело сили

У Мінреінтеграції розповіли про те, як вимушені переселенці знаходять джерело сили в інших містах, повідомляють "Коментарі. Харків".

У відомстві розповіли про Діану Логінову – корінну харків’янку. Вона за третьою освітою технолог кондитерських хлібобулочних та макаронних виробів.

Вона планувала відкрити власний заклад у рідному місті. Однак повномасштабна російська збройна агресія змусила жінку евакуюватися у Черкаси.  

Діана відразу ж почала шукати місце, де можна реалізуватися як професійний кондитер. Пошуки роботи за фахом тривали недовго. Вона зрозуміла, що хоче знайомити місцевих жителів з оригінальними десертами власного виробництва. 

pictureЗа менш ніж 3 місяці підприємиця відкрила власний заклад із солодощами, а також найняла на роботу трьох працівниць.  

“У скрутні часи важливо підтримувати одне одного та дарувати людям радість. І це моя робота”, – розповідає Діана Логінова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що від початку поточного року в регіоні зареєструвалися понад 8 тисяч ФОПів. У ХОВА розповіли, що переважна більшість відкритих підприємств – малий та середній бізнес у сфері послуг, станції технічного обслуговування автомобілів, салони краси тощо. 

Заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов на брифінгу в Медіацентрі Україна розповів про ситуацію з бізнесом в Харківській області.

Також у регіоні продовжують створювати сприятливі умови для повернення бізнесу. “Наприклад, за програмою кредитування “5-7-9%” знижена процентна ставка на перші 2 роки під 1%”, - уточнив представник ХОВА.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися