Де на Харківщині видають гарячі обіди (адреса)

Отримувачів продуктової допомоги просять брати із собою посуд для перших та других страв

На Харківщині продовжують видавати безплатні гарячі обіди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

“З понеділка щодня з 12:00 здійснюватиметься видача гарячих обідів за ініціативи та допомоги волонтерської організації “До України з любов‘ю”, - зазначили у міській раді.

Отримати гарячі обіди можна за адресою - дитячий садок №4, вул. Алієва, 132 (вхід зі сторони пров. Серпуховський).

“Візьміть із собою посуд для перших та других страв”, - звернулися до містян у міській раді

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деяких громадах Харківської області видають продуктові набори та іншу допомогу. Так, у Близнюківській громаді у понеділок, 30 жовтня, з 9:00 у Центрі надання соціальних послуг громади буде відбуватися видача гуманітарної допомоги - продуктових наборів. Продукти видаватимуть родинам внутрішньо переміщених осіб. 

“Запрошуємо родини, зареєстровані у селищі Близнюки, селах Садове та Батюшки”, - уточнили у громаді.

У Пісочинській селищній раді нагадали, що по буднях з 9:00 до 14:00 у приміщенні Пісочинського ЗДО №3 "Теремок" внутрішньо переміщені особи та місцеві мешканці можуть обрати собі речі, що потребують (секонд-хенд).

Де видаватимуть продуктові набори у вівторок, 31 жовтня, читайте за посиланням.

А вагітні жінки ВПО мають право на безоплатну медичну допомогу.  У Мінреінтеграції пояснили, що вагітні жінки ВПО можуть обрати будь-яку лікарню, що надає медичну допомогу за пакетом “Ведення вагітності в амбулаторних умовах”. Детальніше про умови отримання медичної допомоги читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися