У Харкові місяць діятиме обмеження: що відомо

Проїзд транспорту обмежили через аварійну ситуацію

У Харкові з 30 жовтня до 30 листопада ввели обмеження на проїзд. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

“Рух транспорту на в’їзді Балакірєва, в районі будинку №1, обмежений з 30 жовтня до 30 листопада”, - йдеться у повідомленні.

Як уточнили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням аварійних робіт з ліквідації витоку газу.

Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що росіяни суттєво пошкодили транспорту інфраструктуру міста. Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

За словами очільника міста, у результаті обстрілів було знищено 70% комунальних автобусів, 50% трамваїв і понад 25% тролейбусів, пошкоджено 35 кілометрів контактної мережі та майже половина всіх доріг Харкова.  “Але, попри величезні втрати та збитки, навіть за найгірших часів протягом останніх півтора року рух у місті не зупинявся ні на мить — громадський транспорт курсував, а розбиті дороги ремонтувалися”, - наголосив мер Харкова. 

Він висловив переконання, що поступово буде відновлене усе зруйноване ворогом.  “Зі святом, наші незламні дорожники та автомобілісти!”, - привітав зі святом Ігор Терехов.

Також очільник міста раніше розповідав, що у Харкові щомісяця на утримання громадського транспорту витрачають 171 млн грн. Харківський міський голова Ігор Терехов запевнив, що попри велике навантаження на міський бюджет, поки що проїзд залишатиметься безплатний. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися