Ігор Терехов розповів про проблеми з транспортом у Харкові

Ігор Терехов привітав зі святом дорожників та автомобілістів

Росіяни суттєво пошкодили транспорту інфраструктуру міста. Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, пишуть “Коментарі. Харків”. 

За словами очільника міста, у результаті обстрілів було знищено 70% комунальних автобусів, 50% трамваїв і понад 25% тролейбусів, пошкоджено 35 кілометрів контактної мережі та майже половина всіх доріг Харкова. 

“Але, попри величезні втрати та збитки, навіть за найгірших часів протягом останніх півтора року рух у місті не зупинявся ні на мить — громадський транспорт курсував, а розбиті дороги ремонтувалися”, - наголосив мер Харкова. 

Він висловив переконання, що поступово буде відновлене усе зруйноване ворогом. 

“Зі святом, наші незламні дорожники та автомобілісти!”, - привітав зі святом Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові щомісяця на утримання громадського транспорту витрачають 171 млн грн.

Харківський міський голова Ігор Терехов запевнив, що попри велике навантаження на міський бюджет, поки що проїзд залишатиметься безплатний.  “Поки у нас є мінімальна можливість утримувати безплатний проїзд у громадському транспорті, ми це будемо робити. Коли такої можливості не буде, відверто скажу про це харків’янам. Але усі пільги, які були до війни, будуть збережені”, - зауважив Ігор Терехов. 

За його словами, рішення про повернення чи неповернення платного проїзду у 2024 році буде ухвалене, виходячи з можливостей міського бюджету та обсягу субвенцій з державного бюджету.

Детальніше про зміни, які будуть запроваджені у роботі громадського транспорту читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися