У Харкові завтра виникнуть проблеми з деяких громадським транспортом

Зміни вводять у зв'язку з ремонтом обладнання на тяговій підстанції

У Харкові у вівторок, 31 жовтня, тролейбус №12 курсуватиме за іншим маршрутом. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Буде припинений рух тролейбусів на вул. 23 Серпня та вул. Космонавтів, на ділянці від розворотного кола "Вул. Клочківська" до вул. Дерев’янка. Обмеження діятимуть 31 жовтня з 10:00 до 15:00.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з ремонтом обладнання на тяговій підстанції.

У цей час тролейбус №12 курсуватиме так: розворотне коло "Лікарня швидкої та невідкладної допомоги" – вул. Балакірєва – вул. Дерев’янка – пр. Науки – пр. Незалежності – вул. Трінклера – розворотне коло "Ст. м. "Держпром".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що буде припинений рух трамваїв на пр. Героїв Харкова, на ділянці від пл. Захисників України до вул. Академіка Павлова. Обмеження діятимуть 31 жовтня з 9:00 до 17:00. Зміни торкнуться курсування трамваїв №6, №8, №27. Обмеження вводять у зв'язку з ремонтом трамвайної колії.

Дізнатися детальніше, яким маршрутом курсуватиме громадський транспорт, можна за посиланням

Також у Харкові з 30 жовтня до 30 листопада ввели обмеження на проїзд

“Рух транспорту на в’їзді Балакірєва, в районі будинку №1, обмежений з 30 жовтня до 30 листопада”, - йдеться у повідомленні Харківської міської ради.

Як уточнили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням аварійних робіт з ліквідації витоку газу. Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися