У Харківській області завтра не буде світла та води

На Харківщині тривають ремонтні роботи на електромережах та на водогоні

У деяких громадах Харківської області у вівторок, 31 жовтня, тимчасово обмежуватимуть постачання електроенергії, повідомляють "Коментарі. Харків”.

У Люботинській міській раді проінформували про планові відключення світла 31 жовтня з 09:00 до 16:30. Ознайомитися з адресами відключень детальніше можна за посиланням.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомив, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Електропостачання обмежать 31 жовтня з 09:00 до 16:30, з 09:00 до 11:30, з 09:05 до 17:00, з 15:00 до 17:00 Дізнатися детальніше, де не буде світла, можна за посиланням

А у Первомайській міській раді повідомили про проблеми з водою. “У зв'язку з аварійною ситуацією на водогоні, сьогодні 30 жовтня було припинено водопостачання по вул. Садова, Мічуріна, Юр'єва, Лісна, Копцова, Героїв праці, до усунення пошкодження (орієнтовно 31.10.2023 р. до 16.00)”, - йдеться у повідомлення міської ради. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що АТ "Харківобленерго" поінформувало щодо знеструмлень населених пунктів Харківської області внаслідок негоди. 

Так, станом на ранок 30 жовтня в Харківській області частково знеструмленим залишається один населений пункт - Козача Лопань.  Також є окремі заявки щодо відключень електрики в зонах обслуговування наступних районів електричних мереж: Богодухівський, Дергачівський, Зміївський, Золочівський та Чугуївський. 

Детальніше про ситуацію з електропостачанням в Харківській області читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися