Чим займалися комунальники в Харкові в жовтні (ФОТО)

До прибирання долучилися містяни

У Харківській міській раді показали, як працівники комунальних підприємств прибирають місто та хто їм допомагає, повідомляють "Коментарі. Харків".

Упродовж жовтня працівники КП “Благоустрій” м. Харкова”, які наводять лад у приватному секторі та на прилеглих до магістральних вулиць та проспектів територіях, прибрали 550 кв. м порослі та бросового сміття на 251 вулиці.

Також комунальники вивезли 2,3 тис. куб. м гілок і 900 куб. м твердих побутових відходів.

Працівники КП "Об’єднання парків культури та відпочинку" продовжують приводити до ладу територію шести парків загальною площею понад 117 га. Зокрема, за минулий тиждень вони вивезли понад 39 куб. м сміття  та 60 куб. м великогабаритних відходів, провели санітарну обрізку 31 дерева, висадили 100 декоративних кущів та скосили 7 га газонів. 

Також комунальники прибрали повалені внаслідок негоди дерева та гілки у парках “Зелений гай”, “Зустріч” та Машинобудівників.

А в Основ'янському районі провели осінню толоку. У понеділок, 30 жовтня, до прибирання долучилося понад 100 представників адміністрації району, управлінь освіти та соцзахисту населення, терцентру надання соціальних послуг, Департаменту культури і Муніципального центру культури та аматорського мистецтва. 

Вони прибрали листя у сквері Героїв Небесної Сотні та Суддівському сквері загальною площею майже 3 га.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що робиться на територіях багатоповерхових будинків та на дитячих майданчиках Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися