Що робиться у дворах та на дитячих майданчиках у Харкові (ФОТО)

Комунальники у Харкові готують місто до зимового періоду

У Харкові проводять поточні роботи - прибирають опале листя та ремонтують елементи дитячих майданчиків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Холодногірському районі спеціалісти КП "Харківспецбуд" ремонтують та фарбують елементи дитячих майданчиків на вул. Таганській, 30/2 та вул. Волонтерській, 54, 64.

У Слобідському районі робітники КП "Харківблагоустрій" приводять до ладу двори, прибирають опале листя та вантажать його для подальшого транспортування. 

КП "Харківзеленбуд" також прибирає листя з закріплених територій. Крім того, підрядні організації ремонтують покрівлі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові функціонують близько 500 аптек, що складає 85% від довоєнної кількості. 

У раді розповіли, що на Північній Салтівці функціонують “Аптека оптових цін”, “9-1-1”, “Мед-Сервіс” на вул. Дружби Народів, вул. Гвардійців-Широнінців та вул. Леся Сердюка. У П’ятихатках діють аптеки “9-1-1” та “Сатурн-фарм” на вул. Академіка Вальтера.  “Власники закладів обладнують їх генераторами та джерелами автономного живлення, щоб  забезпечувати населення необхідними ліками, санітарно-гігієнічними засобами та іншими товарами першої необхідності у разі перебоїв зі світлом”, - пояснили у міській раді.

Також жителям міста пояснили, що у випадках тривалого відключення електроенергії в місті готові працювати 310 аптек.

А що відбуватиметься зі зв'язком у разі тривалого відключення світла та як залишатися онлайн у випадку блекауту, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися