В одній з громад Харківщини повідомили про ганебну поведінку жителів (ФОТО)

У міській раді звернулися до мешканців громади

У Богодухівській міській раді повідомили про черговий випадок крадіжки рослин, висаджених комунальниками, пишуть "Коментарі. Харків".

“І знову вирвана краса…  Боляче констатувати факт ганебної поведінки мешканців нашої громади. У часи, коли країна знаходиться у стані війни, коли ворог нищить усе на своєму шляху, здавалося, ми повинні відрізнятися від нього та зберігати свої надбання. Але ж ні…”, - йдеться у повідомленні міськради. 

Міська влада зазначила, що факт крадіжки нещодавно висаджених комунальниками рослин красномовно говорить про рівень культури, вихованості та відповідальності декого із жителів громади.

“Громадо! Вкотре закликаємо, сприймати місто чи село, в якому ви живете, як свою домівку! Домівку, яка не закінчується вашим подвір’ям! Вулиці, парки, площі, ліси та узбіччя доріг – це також наш дім! Цінуймо працю комунальників, як власну, та дякувати нашим Захисникам, що маємо можливість жити і працювати на рідній землі!”, - наголосили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Височанській громаді почастішали випадки вандалізму. 

Повідомляється, що 6 жовтня у селищі Покотилівка група дітей вчинила акт вандалізму, зламавши одну з гойдалок для малечі на майданчику біля Будинку культури “На жаль, подібні випадки стають дедалі більш поширеними у населених пунктах громади.  Дуже прикро, що не цінується нелегка праця наших комунальників задля комфортного життя мешканців”, - пояснили у селищній раді.

Детальніше про ситуацію читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися