Як жителям Харківщини подати заяву на отримання компенсації за жовтень

Заявки від власників житла прийматимуть чотири дні

Пісочинська селищна рада кожного місяця здійснює прийом заяв на отримання компенсаційних витрат від осіб, що розмістили внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" на інформацію селищної ради.

У раді звернули увагу, що прийом заяв за жовтень 2023 року буде здійснюватися:

  • 1 листопада та 2 листопада (середа та четвер) - з 8:30 до 16:30 (перерва з 12:00-12:45);

  • 3 листопада  (п`ятниця) - з 8:30 до 15:30 (перерва з 12:00-12:45);

  • 4 листопада  (субота) з 9:00 до 12:00.

Власник житла може подати заяву на отримання компенсації особисто або відправити документи на електронну адресу: [email protected]

“Нагадуємо! Отримати виплати можуть повнолітні громадяни України, які безплатно розмістили у себе ВПО, крім членів своєї сім’ї, а саме: власники житла або їхні представники; наймачі (орендарі) житла державної або комунальної власності; спадкоємці, які прийняли спадщину”, - уточнили у селищній раді.

Сума компенсації розраховується з урахуванням кількості днів, протягом яких проживали внутрішньо переміщені особи, з дня поселення, але не раніше дати взяття на облік ВПО.

Власникам житла, які хочуть отримати виплати, необхідно не пізніше, ніж протягом наступного робочого дня після розміщення переселенців звернутися з відповідним повідомленням до Пісочинської селищної ради. Це можна зробити особисто або відправити документи на електронну адресу: [email protected]

“Особи, що розмістили ВПО, зобов’язані у день припинення їх розміщення або зміни їх кількості подати за обраним вище способом заяву з інформацією про зміну переліку осіб, з зазначенням можливості надалі розміщувати ВПО”. - уточнили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителям Харкова та області виплачуватимуть нову грошову допомогу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися