Як у Харкові допомагають військовим (ФОТО)

Яку допомогу зібрали у Харкові та передали військовим

Харків'яни продовжують підтримувати військових, передають їм необхідний захист та продуктову допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Мешканці Новобаварського району продовжують допомагати бійцям 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр”. Днями на передову вони відправили черговий вантаж з захисними сітками, теплими рукавицями, шапками та ліками. 

“В умовах війни наш громадянський обов’язок - допомогти та підтримати бійців Збройних Сил України, всіх військових формувань, які захищають нашу Батьківщину”, - зазначили в райадміністрації.

Учні освітніх закладів Салтівського району провели акцію "Дякуємо за захист".

Школярі зібралися в районному управлінні освіти, щоб передати українським воїнам каву, чай, вироби ручної роботи, малюнки та солодощі. Зібране відправили 5-й Слобожанській бригаді Національної гвардії України.

 "Сподіваємося, що наша допомога буде для захисників підтримкою та мотивуватиме їх і далі мужньо боронити нашу землю", - зазначили школярі.

А Харківська міська філія “Газмережі” передала ще одну автівку на фронт.

"Машини на війні – це постійна потреба для виконання бойових завдань. “Газовики провели повний технічний огляд автівки та повністю підготували її до роботи в польових умовах. Усе для того, щоб машина дійсно “творила чудеса” та забезпечувала мобільність наших захисників на фронті”, - зазначили у філії.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області перевіряють родини військовослужбовців.




Джерело: https://t.me/khm_grmu/104
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися