У Харківській області перевіряють родини військовослужбовців (ФОТО)

Візити в родини провели в с.Семенівка та с.Єфремівка

Родинам військовослужбовців надають первинне консультування, інформування та психологічну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Олексіївської сільської ради.

У сільській раді уточнили, що 31 жовтня 2023 року провідний фахівець із соціальної роботи Тетяна Піщала разом з психологом Центру Катериною Хаустовою відвідали родину загиблого військовослужбовця. Також відвідали родини військовослужбовців, які беруть безпосередню участь у здійсненні заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України. Профілактичні рейди провели у с.Семенівка та с.Єфремівка.

“В ході відвідування членам сімей військовослужбовців надана соціальна послуга первинне консультування та інформування, складено і підписано Акти оцінки потреб сімей,  надана психологічна допомога”, - уточнили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що українці, які постраждали внаслідок війни, можуть отримати допомогу в кожному обласному центрі. 

У Мінреінтеграції пояснили, щоб отримати інформацію, куди можна звернутись, була створена інтерактивна мапа Ukraine Services Advisor. “Особливо актуальною вона стала для внутрішньо переміщених осіб.На мапі вказані центри як міжнародних, так і вітчизняних організацій. За допомогою цього сайту також можна знайти потрібну організацію за адресою чи типом допомоги”, - уточнили у відомстві.

Детальніше про умови отримання допомоги можна дізнатися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися