Жителів Харківщини просять не користуватися газом: що відбувається

Жителів Балаклійської громади попередили про тривалу відсутність газу

У Балаклійській міській раді звернулися до жителів деяких населених пунктів громади з проханням. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

“Наполегливо просимо мешканців міста Балаклії та села Борщівки самостійно вимкнути всі газові прилади у своїх оселях та припинити використання газу 7 листопада 2023 року з 08:00 до 19:00”, - наголосили у міській раді.

Також споживачів попередили, що у разі ігнорування даного прохання газопостачання у мешканців міста Балаклія та села Борщівка буде відсутнє до семи діб.

“Це повʼязано з проведенням ремонтно-відновлювальних робіт на газорозподільних мережах, пошкоджених внаслідок агресії рф. Спеціалісти Харківської філії “Газмережі” намагатимуться виконати відбудову газогону оперативно - протягом одного дня. Просимо віднестися відповідально та з розумінням!”, - зазначили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Богодухівській міській раді попередили абонентів КП “Богодухіввода” про проведення профілактичних робіт. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міської ради.  

“Зверніть увагу! З 2 по 6 листопада на водогоні міста будуть проведені профілактичні антибактеріальні роботи,  у зв’язку з цим, споживачі можуть відчути у воді сторонній запах”, - йдеться у повідомленні. У міській раді звернулися до споживачів з проханням зробити запас питної води, а воду з водогону використовувати лише для побутових потреб.

“Просимо вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за розуміння!”, - звернулися у Богодухівській міській раді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися