Жителів Харківщини просять не користуватися водопровідною водою: що сталося

На водогоні м. Богодухів проводитимуть профілактичні роботи

У Богодухівській міській раді попередили абонентів КП “Богодухіввода” про проведення профілактичних робіт. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міської ради. 

“Зверніть увагу! З 2 по 06 листопада на водогоні міста будуть проведені профілактичні антибактеріальні роботи,  у зв’язку з цим, споживачі можуть відчути у воді сторонній запах”, - йдеться у повідомленні.

У міській раді звернулися до споживачів з проханням зробити запас питної води, а воду з водогону використовувати лише для побутових потреб. 

“Просимо вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за розуміння!”, - звернулися у Богодухівській міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у середу, 1 листопада у Харківській області видаватимуть питну воду.

“Шановні мешканці нижньої частини смт Старий Салтів! 01.11.2023 року о 10:00 за адресою вул. Перемоги буд. 34(ліцей) від благодійного фонду NewWay буде здійснюватися видача питної бутильованої води у кількості 10 л на одну особу”, - повідомили у Старосалтівській селищній раді. Щоб отримати допомогу, при собі потрібно мати паспорт та код. Воду видаватимуть тим, хто не отримав допомогу 31 жовтня 2023 року. 

Також у деяких громадах Харківської області сьогодні проводять ремонтні роботи, у зв'язку з якими можливе тимчасове припинення водопостачання. 

У Богодухівській міській раді повідомили, що у вівторок, 31 жовтня, через аварію було призупинено водопостачання по вул. Благовіщенська. Відновлення водопостачання орієнтовно відбудеться 1 листопада.

У яких громадах також можливі проблеми з постачанням води, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися